Grippostad®

U slučaju prehlade, viroze ili gripe ... Odnosno kod simptoma kao što su malaksalost, glavobolja, bolovi u kostima, povišena tjelesna temperatura:

Što ako Vas prehlada i gripa ne zaobiđu???

Svake godine, osobito zimi,  prehlada i gripa nas ponovno iznenade. Najbolja zaštita od prehlade i gripe jest izbjegavanje kontakata sa zaraženim osobama i boravka u zatvorenim prostorijama  gdje boravi puno ljudi. Potrebno je često provjetravati prostorije i  prati ruke. Poželjno je dodatno obogatiti  prehranu voćem, povrćem i vitaminima kako bi poboljšali imunitet. U slučaju da ipak obolite, preporučuje se uzimanje dosta tekućine, vitamina C te opet, voća i povrća.

Lijek koji učinkovito otklanja više simptoma gripe i prehlade odjednom je Grippostad C, najprodavaniji lijek za liječenje simptoma prehlade i gripe u Njemačkoj. Grippostad C sadrži optimalne aktivne sastojke u djelotvornim omjerima. Ta dobro podnošljiva kombinacija aktivnih sastojaka s jedne strane ublažava tegobe, a s druge strane aktivira mehanizme samoizlječenja u ljudskom tijelu. Upravo zbog toga se pacijent brzo ponovno osjeća ''fit''.

Zahvaljujući svom sastavu, Grippostad C snižava povišenu tjelesnu  temperaturu, ublažava bolove (npr. glavobolju i bolove u mišićima), smanjuje kihanje i curenje iz nosa, povećava otpornost organizma i općenito, smanjuje intenzitet prehlade i gripe.

Potražite Grippostad C u svojoj ljekarni!

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.